Proiecte de Cercetare & Dezvoltare

Proiectele de cercetare și dezvoltare reprezintă o parte crucială a serviciilor noastre. Aceste proiecte susțin dezvoltarea industriei energetice, precum și producția și gestionarea energiei regenerabile. În soluțiile noastre de R&D, folosim tehnologii moderne de inteligență artificială, machine learning și le implementăm la nivel global.

Am primit statutul de Centru de Cercetare și Dezvoltare în 2012 de la Ministerul Economiei din Polonia. Acum, statutul este acordat de Ministerul Dezvoltării și l-am menținut până în prezent.

Proiectele noastre de cercetare și dezvoltare:

topologiann_divider

Topologia rețelelor de joasă tensiune

Colectarea eficientă a datelor pe teren folosind un asistent vocal și analiza imaginii

DH.GIS – Management Rețele Termoficare

ELGrid – Electric Grid Optimization

4RES – Renewables Production Planning

MGrid – Microgrid Management

iSKOL – Monitorizare Linii Aeriene de Înaltă Tensiune

MagMaster – Warehouse Optimization

Proiectele de cercetare și dezvoltare pe care le finalizăm sunt subvenționate de Uniunea Europeană (din Fondul European de Dezvoltare Regională) și de Centrul Național polonez pentru cercetare și dezvoltare.

Centrul de Dezvoltare Software Łódź

Al doilea birou Globema responsabil cu dezvoltarea de software specializat se află în Łódź. Scopul său este de a crea soluții și aplicații pentru gestionarea resurselor spațiale ale companiilor de telecomunicații, energie și termoficare.

Centrul realizează, de asemenea, implementări personalizate bazate pe soluțiile Google Maps, care sunt utile în aproape orice dpmeniu care folosește hărți și date geospațiale (cum ar fi servicii bancare, imobiliare, de transport etc.).

Centrul a fost înființat în 2015 ca parte a proiectului „Extinderea Centrului de Dezvoltare Software – Smart Grid Lab in Łódź” subvenționat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională. Proiectul a costat 3.352.000 PLN, iar subvenția a fost de 1.879.200 PLN.

Să inovăm împreună

Vom fi bucuroși să începem parteneriate cu companii și instituții care lucrează și la proiecte de cercetare și dezvoltare. Vom lua în considerare colaborarea în orice proiect, inclusiv proiecte subvenționate de Uniunea Europeană sau din fondurile programului Orizont 2020.

Contactați-ne!

Știri despre proiectele noastre de Cercetare & Dezvoltare 

iDoc-citire-date-din-documenteArtificial IntelligenceMachine LearningR & D
May 6, 2022

Cum să îmbunătățim procesul de digitizare a documentelor pe hârtie? Crearea de arhive de date folosind Inteligența Artificială

Organizațiile care există de mulți ani au dosare vaste care conțin...
Energie electricăPetrol și gazeR & DTelecomunicațiiTermoficare
November 8, 2018

CUM POATE AJUTA INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ LA COLECTAREA DATELOR?

Stocarea datelor despre rețea pe hârtie implică multe riscuri. GlobIQ, platforma noastră bazată pe AI, poate...
Energie electricăGoogleMobilePetrol și gazeR & DServicesSmallworldSmart GridTelecomunicațiiTermoficareWorkForce Management
November 2, 2018

IoT la limită – ce este EDGE Computing?

Odată cu creșterea numărului de dispozitive IoT se înregistrează o creștere semnificativă a datelor colectate. Principala provocare aici este pierderea valorii datelor atunci când nu poate fi făcută o analiză suficient de…

Would you like to keep up with Globema news?