Soluții Artificial Intelligence și Machine Learning

Folosiți potențialul ascuns al datelor dvs. și automatizați procesele de business obositoare cu ajutorul tehnologiilor AI/ML

Întâmpinați probleme în implementarea eficienta a Inteligenței Artificiale?

Inteligența Artificială transformă modul în care organizațiile funcționează în întreaga lume iar cererea pentru această tehnologie crește cu 40% în fiecare an. AI poate fi utilă dacă aveți o mulțime de date, dar nu le puteți folosi pentru a lua decizii informate din cauza costurilor ridicate și a naturii laborioase a analizei. Această tehnologie vă va ajuta să abordați multe sarcini repetitive și care consumă mult timp, care nu pot fi înlocuite de programe clasice bazate pe algoritmi. Multe companii se confruntă cu provocarea de a găsi echipa potrivită cu abilitățile tehnice necesare pentru a valorifica potențialul inteligenței artificiale și al învățării automate. Aici intervine Globema pentru a ajuta la implementarea soluțiilor bazate pe tehnologii AI / ML.

Domenii de aplicare

Potențialul inteligenței artificiale este nelimitat și poate fi folosit pentru a rezolva o varietate de probleme de business. Echipa noastră va identifica nevoile organizației dvs. și va recomanda cea mai bună soluție din diferite domenii ale AI / ML.

Recunoașterea imaginii

Dacă analizați adesea date vizuale, această soluție poate fi utilizată pentru a ajuta la identificarea, analiza și clasificarea datelor din imagini sau videoclipuri. Funcțiile includ clasificarea imaginilor, detectarea obiectelor și citirea textului, disponibile și în versiuni mobile și offline.

Prelucrarea limbajului natural

Dacă obiectivul dvs. este să analizați cantități mari de date despre clienți (inclusiv opiniile consumatorilor), să îmbunătățiți calitatea experienței utilizatorului sau să valorificați implicarea clienților și eforturile comerciale, această soluție va fi perfectă pentru dvs.

Învățare automată

Tehnologia ML este excelentă pentru rezolvarea problemelor complexe, colectează și analizează date nestructurate și le transformă în informații valoroase care îmbunătățesc eficiența și profitabilitatea companiei dvs.

Analiza documentelor

AI permite clasificarea datelor pe baza conținutului documentului. Această soluție este, de asemenea, utilizată pentru a căuta în documente atributele cheie, cum ar fi datele sau locațiile (adrese, numere de colete). Alte funcționalități sunt căutarea, identificarea și definirea poziției obiectelor specifice într-un document. AI poate, de asemenea, analiza tabelele punctelor de măsurare (chiar dacă acestea sunt de calitate slabă) pentru a extrage coordonatele. În cazul diagramelor sau hărților, această soluție poate detecta automat textul, facilitând introducerea și verificarea datelor precum numele stațiilor și conectorilor, parametrii secțiunilor sau nivelurile și mărimile tensiunii.

Recunoașterea vorbirii și introducerea vocală a datelor 

Tehnologia de recunoaștere a vorbirii poate crea chatbots avansați și asistenți vocali. Soluțiile noastre se bazează pe serviciile Google și gestionează diferite limbi. După ce introduceți o comandă vocală, primiți un răspuns corespunzător din baza de date. Un exemplu de introducere de date vocale ar fi completarea unui formular digital prin vorbire. Această tehnologie recunoaște sinonime și unități de măsură, precum și diferite cuvinte cheie rostite de utilizator. Aplicațiile pot fi activate cu cuvinte de trezire, acceptând comenzi vocale fără mâini.

Modelare predictivă și prognoză

Această soluție analizează cantități mari de date, transformându-le în predicții utile care pot fi utilizate pentru optimizarea operațiunilor comerciale. Un exemplu ar fi prognoza bazată pe datele meteo utilizate pentru a prezice defecțiunile dispozitivului, producția de energie din resurse regenerabile sau cererea de energie sau alte produse.

Procesul nostru de dezvoltare AI având în vedere valoarea de business

Există două etape de implementare a proiectului. Începem cu verificarea ipotezei de business prin analiza datelor pentru a pregăti un raport de justificare pentru implementarea în producție. Pe baza acestor rezultate puteți lua o decizie bine informată înainte de a continua cu etapa a doua.

Collecting data from images

Prima etapă: verificarea ipotezei de business

1

Start

→ Definirea ipotezelor de business pentru verificare
→ Analiză gama de date
→ Analiza semantică a datelor și contextul de business
→ Stabilirea direcției și metodelor pentru analiza datelor
2

Analiza datelor

→ Date inițiale și analiza dependenței
→ Construirea de modele prototip
→ Testare
→ Sumarul potențialului datelor
3

Concluzii

→ Raportul rezultatelor analizei datelor
→ Recomandări pentru colectarea viitoare a datelor
→ Discutarea justificării business și a deciziei inițiale cu privire la lansarea etapei planului de implementare în producție
→ Proiectul inițial și oferta pentru implementare în producție

A doua etapă: implementarea în producție

1

Arhitectura proiectului

→ Utilizarea serviciilor comerciale AI / ML
→ Structura componentelor soluției
→ Tehnologie de implementare : Docker/Kubernetes
→ Mediul de producție: Cloud, infrastructură client, infrastructură hibridă
2

Dezvoltarea de soluții AI / ML

→ Colectarea si învățarea datelor de test
→ Creare modele AI/ML
→ Testarea și reglarea modelului
→ Teste de performanță și acceptare
3

Lansarea în producție

→ Integrări și schimbări în procesele de business
→ Workshop-uri
→ Implementarea producției
→ Monitorizarea rezultatelor și optimizarea periodică a modelelor AI / ML
globiq voice assistant

Specializări Globema

Predicții bazate pe prognozele meteo

prognoza producției de energie din resurse regenerabile, cererea de energie, fluxul de energie în nodurile rețelei și alte circumstanțe dependente de vreme

Prelucrare inteligentă a documentelor

categorizarea documentelor, extragerea / indexarea, citirea diagramelor, extragerea atributelor și geolocalizarea

Analize geospațiale multi-sursă și servicii bazate pe locație

cu livrare de date de management sintetic

Metode și instrumente pentru colectarea datelor vocal

cum ar fi un asistent vocal și colectarea de date din imagini (fotografii, videoclipuri)

Soluții pentru rețele inteligente

simulare, predicție și optimizare a funcționării rețelei

Recunoașterea obiectelor din imagini și videoclipuri

inclusiv imagini din satelit / aeriene

Întreținere predictivă

găsirea dispozitivelor pentru inspecție și înlocuire pe baza datelor istorice de măsurare și defecțiuni

Planificarea traseelor optime

luând în considerare timpul de conducere, economisirea carburantului sau electricității, ordinea de descărcare etc.

Ce veți primi?

Verificarea rapidă a valorii de business a datelor dvs. istorice, recomandări despre colectarea viitoare a datelor pentru construirea unor modele eficiente de AI și justificarea afacerii pentru implementarea soluțiilor țintă AI / ML.

Performanță îmbunătățită a proceselor de business prin implementarea de soluții model AI / ML care economisesc timp și resurse financiare, minimizează riscurile și îmbunătățesc calitatea serviciilor.

Care sunt avantajele colaborării cu noi?

Avem statutul de centru de cercetare și dezvoltare acordat de Ministerul Dezvoltării, iar echipa noastră este formată din analiști, specialiști în procesare de date și specialiști IT.

Faceți cunoștință cu proiectele noastre de cercetare și dezvoltare folosind AI / ML:

  • PROGOprognoză bazată pe suprafață a producției de energie din surse regenerabile de energie, inclusiv impactul producției asupra nodurilor rețelei
  • SORALun sistem pentru monitorizarea stării și evaluarea riscului de eșec al liniilor de cablu MT pe baza testelor de diagnostic într-un mediu offline
  • ESRSsistem inteligent pentru reconfigurarea rețelei JT într-o stare de urgență și normală. Include un sistem de asistență pentru specialiștii de suport.
  • ElGrid 2020un instrument care revoluționează prognozarea și optimizarea rețelelor electrice și de distribuție
4RES screen

Suntem în strâns parteneriat cu Centrul Interdisciplinar pentru Modelare Matematică și Computațională de la Universitatea din Varșovia, Universitatea de Tehnologie din Varșovia și Universitatea de Tehnologie din Lodz.

LocDoc screen
Soluțiile noastre bazate pe tehnologii AI / ML:

  • 4RES – serviciu pentru prognoze automatizate de producere a energiei regenerabile pentru comerțul wholesale al energiei și controlul impactului producției asupra rețelei electrice
  • Low-voltage Topologyaplicație mobilă pentru inventarul rețelei de joasă tensiune, utilizând recunoașterea vocii și a imaginilor
  • LocDocbaza de date de documente localizate pe hartă, bazată pe indexarea și categorizarea automată a documentației tehnice

Suntem recomandați de 

Vă invităm sa folosiți servicii profesionale de implementare a soluțiilor de inteligență artificială și învățare automată

1. Înscrieți-vă pentru o prezentare și un training inițial

Discutați ipoteza de business, revizuirea inițială a surselor de date și etapa de analiză a justificării proiectului.

2. Solicitați un raport de analiză a afacerii

Analiza datelor, modele inițiale și pregătirea raportului de justificare a afacerii.

3. Semnați contractul pentru implementare

Lansarea sistemului în producție, revizuiri periodice și optimizarea modelului.