Skip to main content

Am obținut specializarea Google Cloud Partner Location-Based Services!

By January 10, 2020May 12th, 2020Cloud, Google, Services, Uncategorized, Wydarzenia

Suntem încântați să vă anunțăm că tocmai am primit specializarea Location-Based Services de la Google! Aflați ce înseamnă această specializare și ce trebuie să facă o companie pentru a o obține.

Google Cloud Partner Specialization este un program care ajută clienții Google Cloud să găsească parteneri certificați cu expertiză, competență și experiență dovedită într-o anumită zonă. Globema este specializată în servicii și soluții bazate pe locație de ani buni.

Cine poate obține specializarea?

Specializarea este acordată partenerilor Google Cloud care crează și gestionează aplicații bazate pe Platforma Google Maps și Platforma Google Cloud, atât aplicații mobile cât și aplicații web. Pentru a obține specializarea, o companie trebuie să aibă cel puțin doi Professional Cloud Architect certificați și cel puțin  patru Google Maps Platform Developer certificați. Globema îndeplinește toate aceste cerințe!

Vedeți câteva dintre poveștile de succes ale Clienților noștri Google:

Lucrăm cu Google din 2012, iar din 2015 avem statutul de Google Cloud Premier Partner. Oferim produse de pe platforma Google Maps și soluții bazate pe hărți în România și Europa Centrală și de Est pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.