PARTNERIATE și COOPERARE

Activăm ca Partener Autorizat și Distribuitor cu Valoare Adăugată (Authorized Partner and Value Added Reseller) al GE Digital. În calitate de VAR, Globema furnizează software-ul GE Digital Grid Solutions în țări din Europa și America de Nord. GE acționează și ca reseller Globema la nivel mondial. Cooperarea acoperă dezvoltarea și implementarea software-ului Smallworld, precum și servicii de consultanță și mentenanță.

Deținem titlul de Centru de Instruire Autorizat Smallworld (Authorized Smallworld Training Center).

ge_digital_var
google-cloud-partner

În regiunea  EMEA, Globema este Value Added Reseller (VAR) pentru Google; cooperarea include dezvoltarea de soft, livrarea şi integrarea cu soluţiile geospaţiale de business.

Pe piaţa din  CEE, Globema este VAR şi pentru Ubisense, furnizorul de top pentru sistemele de localizare în timp real, dar şi software VAR al companiilor Safe Software şi Lode Data. În Polonia Globema este partener oficial al Oracle, Microsoft şi Navigo. În zona soluţiilor geospaţiale şi proiectelor Smart Grid, partenerii Globema sunt: CAS, Investment Processes (Procesy Inwestycyjne), Proximus şi Vertical, printre alţii.

sunteţi interesaţi să deveniţi parteneri Globema?       contactați-ne