Smallworld GIS

DESCOPERIȚI GAMA LARGĂ DE SOLUȚII SMALLWORLD GIS

Globema este specializată în sisteme specifice fiecărei industrii, bazate pe GE Smallworld, pentru gestiunea resurselor spațiale pentru companiile care operează diferite rețele. Produsele noastre oferă funcționalități de inventariere de rețea, planificare și proiectare de extensii sau înlocuiri de rețele, suport operațional și management deranjamente.

Smallworld Core

Soluțiile software inovatoare de la GE pentru rețele se bazează în primul rând pe Smallworld ™ Core Spatial Technology. Această platformă revoluționară, orientată-obiect și database-driven oferă o arhitectură puternică și completă ca bază a multor aplicații, cum ar fi cele utilizate pentru planificarea rețelelor electrice, de gaz și de distribuție a apei, proiectarea rețelelor de telecomunicații și evaluarea oportunităților strategice de piață. Software-ul se integrează cu alte produse care necesită informații spațiale, inclusiv sistemele de management al relațiilor cu clientii, analize de piață, gestionare de rețele și forță de muncă.

De ce să implementați Smallworld GIS?

  • Portofoliul de produse mature care susțin ciclul de viață complet pentru activele de rețea de la planificare strategică, design și construire până la suportul operațional
  • Peste 1000 de clienți enterprise au selectat Smallworld ca platformă GIS
  • Arhitectura este construită cu standardele open technology și permit scalarea la nevoile cele mai mari ale clienților
  • Opțiuni de implementare folosind platforme tehnologice de ultimă generație

Cum poate oferi Globema suport pentru sistemul dvs. Smallworld?

Globema este unul dintre cei mai importanți Smallworld Value-Added-Resellers la nivel mondial, cu a doua cea mai mare echipă de profesioniști certificați Smallworld. Oferim întreaga gama de servicii profesionale Smallworld.

 

AFLAȚI MAI MULTE

MODULE PENTRU PROCESE DE BUSINESS

Smallworld Core ofera un portofoliu complet de soluții care sprijină procesele critice în cadrul ciclului de viață al planificării, proiectării, construirii, operării și mentenanței activelor de rețea pentru diverse domenii.

Planificare Strategică

Informațiile spațiale ajută planificatorii să înțeleagă unde ar trebui plasate noi rețele, unde sunt necesare investiții suplimentare pentru a satisface cererea prognozată de capacitate, și acolo unde este nevoie de justificare de business pentru investiții în upgrade-uri de rețea. Smallworld GeoSpatial Analysis permite utilizatorilor să acceseze datele demografice despre clienți si piață, amprenta infrastructurii de rețea, zonele de deservire și datele financiare pentru a crea strategii potențiale pentru planurile propuse de investiții în rețea.

Planificare de Rețele

La nivel regional, planificatorii trebuie să înțeleagă detaliile despre activele rețelei subterane și aeriene și relația acestora cu noile construcții, alte rețele și lucrări publice pentru a planifica întreținerea și extensiile de rețea. Smallworld Core Spatial Tehnology poate modela și reprezenta rețeaua din puncte de vedere spațiale diferite, geografic, rețele subterane și active în interiorul clădirilor, împreună cu adnotări ale rețelei existente și planificate, într-o singură aplicație.

Proiectare de Rețele

Informațiile spațiale din diverse surse trebuie să fie combinate cu rețeaua existentă într-un mediu de proiectare în care proiectanții pot schița mai multe variante de soluții pentru o nouă cerere de lucrări sau de servicii de mentenanță. Smallworld Design Manager oferă un mediu de proiectare geospațială pentru a gestiona schimbările propuse în rețea. Informațiile despre costul estimat pentru modificările propuse în rețea pot fi utilizate ca parte a procesului de aprobare a proiectului în mediul spațial iar această informație poate fi partajată cu sisteme Enterprise Asset Management, folosind Smallworld Business Integrator.

Construire de Rețele

Pentru a sprijini echipele care construiesc rețele este necesar să le fie furnizate hărți tehnice exacte ale activelor planificate, ca parte a documentației de lucru utilizată în teren. După finalizarea construirii, informația as-built care se întoarce din teren trebuie să fie înregistrată pentru a documenta exact rețeaua, așa cum a fost construită. Instrumentele de management al calității din Smallworld Core Spatial Technology, combinate cu actualizări manuale sau electronice transmise în sistemul de inventariere rețea facilitează reprezintă o susrsă actualizată și consistentă de date despre rețea.

Network Service

Pentru a sprijini trecerea în producție a rețelei construite, versiunea planificată a rețelei trebuie transferată într-un alt sistem operațional ca un model de rețea conectat, cu reprezentări geografice și schematice. În plus, unele aplicații self-service trebuie să fie livrate de la nivelul enterprise prin internet, contractorilor și clienților ca aplicatii web.

TOATE SOLUȚIILE SMALLWORLD

data center manager

Data Center Manager pentru Physical Network Inventory

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Optical Network Atlas pentru PNI

Physical Route Manager pentru PNI

Optical Path Scheme pentru PNI

Radio Network Inventory pentru PNI

Cable TV Design pentru PNI

Service Inventory pentru PNI și LNI

Data Quality Tool pentru Smallworld GIS

Network Inventory Maintenance Support

Logical Browser pentru LNI

LNI-Connector

DH.GIS – Management Rețele Termoficare

Smallworld Water Office

Smallworld Gas Distribution Office

Smallworld Global Transmission Office

Smallworld Electric Office