Skip to main content

Smart Forms – raportare eficientă a muncii din teren, potrivită nevoilor dvs. de business

By February 22, 2022May 18th, 2022Uncategorized

Compania dumneavoastră are dificultăți în raportarea eficientă a activitățile zilnice din teren? Este procesul dvs. actual obositor, consumator de timp și predispus la erori legate de date? Smart Forms este o soluție care ajută la îmbunătățirea acestui proces.

Smart Forms dezvoltat de Globema a fost creat pentru a sprijini angajații care lucrează pe teren în rezolvarea problemei cheie din munca lor de zi cu zi: cum poate fi mai eficientă colectarea datelor din teren (de exemplu, despre rețea) și să-și valorifice potențialul maxim? Platforma Smart Forms vă permite să utilizați elemente predefinite pentru a crea un formular adaptat unei anumite sarcini de lucru în teren. Smart Forms poate fi utilizat în orice domeniu sau tip de business.

Pentru a efectua munca de teren, aveți nevoie de:

Un smartphone cu acces la internet

Aplicația Smart Forms

  • Colectarea datelor prin comenzi vocale
  • Recunoașterea obiectelor din imagini
  • Citirea codurilor de bare și măsurarea distanței
  • Crearea automată a schemelor

Cu toate acestea, puteți colecta date despre obiecte cum ar fi echipamentele din teren, în timp ce dictați informații sau faceți fotografii. Aplicația recunoaște datele și le introduce în câmpurile dedicate din formular. Tot ce trebuie să faceți este să confirmați acuratețea datelor, ceea ce poate fi făcut și folosind vocea.

Datele nu trebuie scrise manual, ceea ce ajută la evitarea erorilor care apar adesea în timpul introducerii datelor (greșeli de scriere, formate de date incorecte, câmpuri amestecate etc.)

Este deosebit de convenabil în condiții meteorologice severe, când este greu să tastați sau să scrieți cu degetele amorțite iar ecranul înghețat nu reacționează la atingere.

Condițiile nu acceptă colectarea de date folosind vocea? Aplicația noastră oferă și tastare obișnuită.

Smart Forms înseamnă raportare mai rapidă, mai ușoară și mai precisă a muncii de teren, ceea ce are ca rezultat o calitate îmbunătățită a datelor despre rețea și alte active esențiale ale afacerii.

Smart Forms face parte din platforma GlobIQ’s pentru construirea și întreținerea unui model de active de rețea digitală.

Vedeți cum Smart Forms vă poate ajuta să eficientizați activitatea

Dacă vă întrebați dacă Smart Forms poate sprijini operațiunile organizației dvs., contact us! Vom încerca să găsim soluția cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.