AUDITĂRI DATE ȘI SISTEME GIS

Deoarece sistemele informatice sunt critice pentru companii în zilele noastre, este esențial ca acestea să fie nu numai sigure, dar, de asemenea, puse la dispoziție ca un serviciu care este receptiv la nevoile utilizatorilor. Nici aceasta, nici domeniile de business nu sunt statice; schimbări survenite în oricare dintre ele modifica interfața dintre cele două și necesită un răspuns și o soluție.

Globema ofera servicii complete de audit IT concepute pentru a oferi o valoare reală și stau la baza deciziilor de management. Vă invităm să explorați mai multe moduri în care profesioniștii noștri vă pot ajuta. Angajamentul nostru de a oferi servicii IT de înaltă calitate se afla în centrul activității noastre.

Implementarea completă a inventarierii de rețea, de gestionare a activelor rețelei sau a altor soluții IT geospațiale în activitatea de zi cu zi a tuturor departamentelor companiei depind în mare măsură de calitatea datelor colectate în sistem și de procedurile de reorganizare eficientă și tranziția proceselor cheie de business. Companiilor le lipsește de multe ori o abordare coerentă a utilizării împreună a datelor și funcionalităților sistemului. Noi vă putem ajuta să schimbați aceste aspecte!

Serviciile noastre de audit acoperă diverse tehnologii (GE Smallworld, Google Maps, FFA, Oracle etc.) și diverse sisteme (GIS, inventariere rețele, OSS, WFM și altele). Consultanții Globema vă ajută să dezvoltați strategii și planuri de acțiune care să permită atingerea obiectivelor de business și de a asigura succesul și calitatea în planificarea ulterioră, proiectarea, implementarea și integrarea operațiunilor de rețea și în teren.

ANALIZĂ AUDIT DATE ȘI PROCESE De BUSINESS

Oferim servicii de audit cu privire la calitatea datelor colectate în sistem, care este urmată de dezvoltarea de soluții și proceduri pentru a asigura coerența datelor, complet și de calitate, în contextul schimbărilor operaționale în rețea.

Auditul proceselor de business includ verificarea utilizării efective a funcționalităților sistemului date în procesele de business. În analiza vom determina prioritățile cheie pentru obiectivele de business ale operatorului în contextul NIS (Network Inventory System). Oferim soluții eliminând barierele organizatorice și dificultățile tehnice asociate cu utilizarea de date și funcționalități specifice.

BENEFICII

  • Investițiile în rețea sunt conduse de strategii de business și obiective și sunt aliniate la oportunitățile și cerințele de piață
  • Puteți maximiza valoarea de business ce se poate obține din activele rețelei
  • Se crează o viziune pe termen lung a necesității de dezvoltare și investiții a rețelei
  • Eliminarea temporizată și controlată, treptată, a tehnologiilor vechi
  • Minimizarea perturbării activității utilizatorilor finali pe perioada introducerii de noi infrastructuri și servicii.