Globema dezvoltă aplicații mobile specializate bazate pe platforma Google Earth și Google Maps.

Soluțiile noastre bazate pe GEO și / sau GEO integrate permit accesul la tot felul de date spațiale pe smartphone-uri / tablete și sunt compatibile cu sistemele de operare obișnuite (Android, iOS, Windows Mobile etc.). Soluțiile mobile bazate pe Google Maps permit luarea deciziilor comerciale corecte prin vizualizarea cu ușurință a datelor importante bazate pe locație – oricând și oriunde. Utilizatorii au la dispoziție un set cuprinzător de instrumente pentru gestionarea datelor. Soluțiile mobile Globema bazate pe Google GEO sunt create la cerere, pentru a satisface cerințele specifice ale clienților și sunt utilizate în activități de operațiuni, marketing și vânzări.

Caracteristici

Indicații detaliate

Indiferent dacă intenționați să mergeți pe jos sau cu mașina, ruta dvs. este afișată pe hartă, împreună cu indicații pas cu pas.

Rezultate căutare integrate

Locațiile comerciale locale și informațiile de contact apar toate într-un singur loc, integrate pe harta dvs.

Hărți ușor de deplasat

Hărțile e pentru mobil sunt glisabile, astfel încât să puteți explora rapid zonele mai îndepărtate ale zonei pe care o priviți. Măriți și micșorați și deplasați-vă în orice direcție pentru a vă orienta vizual.

Imagini satelitare

Pentru a vedea cum arată o locație de sus. Hărți pentru mobil oferă imagini din satelit și aeriene.

Simplicitate

Hartă cunoscută la nivel mondial

Valoare crescută

Aplicație de hartă cunoscută la nivel mondial

Aflați mai multe despre soluțiile și serviciile Google GEO