Dacă aveți angajați lucrători de teren (curieri, tehnicieni service, livratori etc), vă confruntați în mod constant cu provocări precum gestionarea eficientă a multor angajați și activități de realizat pentru clienți. GeoTaskPlanner este un serviciu în Cloud care atribuie automat sarcini angajaților. Gestionează rutarea optimă precum și criteriile specifice afacerii dvs., cum ar fi abilitățile și disponibilitatea (programul de lucru) tehnicienilor sau termenele scadente (SLA) pentru realizarea sau livrarea unui anumit serviciu. Alocarea automată a sarcinilor îmbunătățește procesul de planificare și rata de finalizare a sarcinilor, reduce costurile de transport și reduce emisiile de CO2.

Rute optime

GeoTaskPlanner optimizează rutele pentru lucrătorii de teren folosind date din sistemul OpenStreetMaps, luând în considerare și restricțiile de trafic. Există o opțiune pentru actualizarea timpului de călătorie estimat pe baza datelor de trafic Google Maps.

Planificarea alocării activităților

GeoTaskPlanner alocă sarcini angajaților luând în considerare:

 • Locația sarcinii, timpul necesar pentru finalizarea sarcinii și constrângeri precum intervalul orar programat pentru întâlnirea cu clientul
 • Disponibilitatea și locația actuală a angajaților dumneavoastră
 • Aptitudinile și calificările necesare pentru finalizarea sarcinii

Planificare adaptată modelului tău de business

Este important să aveți în vedere cerințele dvs. specifice atunci când planificați alocarea sarcinilor. GeoTaskPlanner ia în considerare criteriile de bază legate de sarcini și angajați, dar și factori suplimentari, cum ar fi:

 • Programul de funcționare și disponibilitatea pentru locație livrare/sarcină
 • Fereastra de timp programată pentru întâlnirea cu clientul
 • Capacitatea vehiculului (tonaj/volum)
 • Rute care se întind pe câteva zile

Serviciu în Cloud

GeoTask este disponibil în Cloud, deci:

 • Puteți să vă construiți propria soluție pentru managementul angajaților care au activități pe teren pe baza API-urilor GeoTaskPlanner
 • Puteți lansa serviciul în termen de 24 de ore
 • Plătiți pentru numărul de sarcini care trebuie alocate de GeoTaskPlanner
 • Puteți evita costurile aferente infrastructurii IT avansate necesare pentru a realiza optimizări mari, care necesită resurse

Eficacitate dovedită

GeoTaskPlanner poate executa optimizări mari care acoperă câteva mii de sarcini. Acesta face parte din aplicațiile Globema din gama Field Service Management –  GeoTask și GeoTraxx. GeoTaskPlanner dispecerizează peste 100 000 de sarcini lunar pentru aproximativ 1000 de lucrători de teren.

Aflați mai multe despre GeoTask
Aflați mai multe despre GeoTraxx

GeoTaskPlanner înlocuiește programarea manuală a sarcinilor cu planificarea și alocarea automată a sarcinilor.
Aceasta conduce la:

25
reduceri între 5-25% a emisiilor de CO2, kilometri parcurși și timp de deplasare
75
reducerea cu 30-75% a timpului petrecut cu planificarea graficelor de lucru
15
reducerea cu 5-15% a numărului de vehicule necesare desfășurării activității

Aflați cum GeoTaskPlanner poate îmbunătăți calitatea serviciilor livrate clienților și eficiența performanței sarcinilor în afacerea dvs.