SOLUȚII BUSINESS


Știați că peste 80% din datele pe care le folosim zi de zi sunt corelate cu o locație? Globema oferă soluții inovatoare de informații de localizare pentru analiză de business de nivel avansat, geomarketing automatizat, gestionarea forței de muncă, a fluxului de lucru și suport pentru vânzări. Sprijinim companiile să ia decizii mai bune prin corelarea datelor geografice și legate de locație prin Business Intelligence, OSS și aplicații CRM.

Cum putem livra o soluție pentru dvs.?

Ciclul de viață al unui software și procesul de livrare a soluției poate fi realizat și descris în diverse moduri și metodologii. De obicei, putem defini 5 faze principalele:

 

01. ANALIZĂ TEHNICĂ ȘI DE BUSINESS

În această etapă colectăm cerințele de business, discutăm cazurile de utilizare (use cases) planificate și proiectăm integrările cu arhitectura IT existentă și infrastructura.

 

02. PROIECTARE TECHNICĂ

Mai departe, vom alege structurile de date, algoritmii, clasele și modele care vor modela problema.

 

03. DEZVOLTARE ȘI IMPLEMENTARE

Pe parcursul dezvoltării soluției pot fi aplicate mai multe proceduri și metodologii. De-a lungul anilor, Globema a creat procedurile de dezvoltare de software proprii, pe baza standardelor Scrum și PRINCE2.

 

04. TESTE DE ACCEPTANȚĂ UTILIZATOR ȘI DE FABRICAȚIE

După fiecare lansare de versiune majoră, Globema parcurge teste de fabricație. Consultanții nostri pot pregăti, de asemenea, scenarii de testare și pot participa la teste de acceptanță utilizatori.

 

05. MENTENANȚĂ ȘI SUPORT

Când testarea și livrarea unei soluții integrate este finalizată se începe furnizarea de servicii de mentenanță și suport. Acestea includ, de asemenea, audituri de sistem pro-active, upgrade-uri și îmbunătățiri ulterioare.

1
1

TEHNOLOGII SOFTWARE în care suntem SPECIALIZați

referințe SELECTate