APĂ ȘI CANALIZARE


Întreținerea cu succes a rețelelor de apă și canalizare necesită o serie de sarcini de zi cu zi pentru operatorii de utilități: de la planificare pro-activă a modernizării și reparațiilor, controlul distribuției și cererii și până la gestionarea utilizării optime a resurselor de apă.

Globema oferă soluții software integrate pentru transportul și distribuția apei, care permit managementul eficient al rețelelor de apă și canalizare cât și efectuarea de calcule hidraulice. Portofoliul nostru de soluții include inventarierea completă a activelor rețelei, management deranjamente, optimizare forță de muncă, soluții geomarketing, vizualizare Big Data și hartă ca serviciu căt și alte instrumente suport pentru business și soluții specifice domeniului.

SOLUȚII pentru apă și canalizare

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Management echipe de teren

Smallworld Water Office

CUM poate GLOBEMA ajuta organizația dvs.?

Globema oferă un portofoliu complet de servicii pentru implementarea și suportul soluțiilor specifice din apă și canalizare. În primul rând, conslutanții noștri analizează procesele de business astfel încât să poată recomanda mai târziu cea mai bună tehnologie care se potrivește nevoilor și cerințelor companiei dumneavoastră. Livrare soluției, integrarea și migrarea de date de rețea poate fi efectuată de către Globema sau în colaborare cu partenerul/partenerii locali. După instruirea utilizatorilor și administratorilor sistemului și go-live în producție, Globema începe să furnizeze mentenanță și suport pentru întreaga soluție (inclusiv integrare) de la distanță (remote) sau local, onsite.

aflați mai multe despre serviciile noastre