Skip to main content

COOPERARE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL – GLOBEMA A DEVENIT GOOGLE PARTNER PREMIER

By June 10, 2015Uncategorized

La începutul acestui an Globema a devenit patener Google for Work Premier și prin urmare a intrat în rândul elitei partenerilor agreați de Google. Acest “upgraded status” este cea mai bună dovadă a competenței companiei Globema în domeniul platformei  Google GEO și un indicator al multor implementări de succes ale soluțiilor bazate pe această tehnologie.

Statutul de Google for Work Premier Partner reprezintă o recunoaștere a implementarilor cu succes a produselor Google GEO și a distribuirii versiunii business a Google Maps. Acest titlu de prestigiu este deasemenea o certificare a competențelor de înalt nivel ale echipei  Globema în domeniul  IT services – pentru analize  business și consultanță pentru selecția  celor mai potrivite produse Google Maps API for Work, adaptate la o anumită ramură  a industriei (proprietăți, transport și  logistică, telecomunicații și multe altele).Pentru a obține statutul de Google for Work Premier Partner, Globema a trebuit să îndeplinească mai multe cerințe stricte.

Parteneriatul nostru cu  Google, stabilit în urmă cu doar trei ani, devine în mod constant din ce în ce mai important pentru business-ul Globema. Această cooperare ne-a permis să ne extindem și să ne lărgim portofoliul cu soluții de cartografiere web multi-industiale și date geospațiale complete. Acum asteptăm cu nerăbdare noi oportunități și provocări din partea clienților și a partenerilor noștri- aproape fiecare proiect înseamnă  o șansă pentru ca ei să beneficieze de utilizarea platformei  Google GE” – spune CEO Globema, Marek Gondzio.

Servicii complete Google GEO

Globema activează ca partener Google for Work Premier și Value Added Reseller autorizat în Europa Centrală și de Est. Compania noastră colaborează cu Google încă din 2012 în scopul implementării, distribuirii și integrării cu soluțiile de business Google Maps API.

Globema dezvoltă soluții specializate construite pe platforma Google Maps care pot fi utilizate pentru operațiunile uzuale interne cât și pentru activitățile de marketing sau de vânzări.

AFLAȚI MAI MULTE

Despre Google Maps APIs și Google for Work Premier Partner

Google Maps APIs pune la dispoziția dezvoltatorilor conținut de localizare de primă clasă utilizat în milioane de aplicații web sau mobile. Prin integrarea API-urilor, developerii pot aduce cele mai bune hărți  Google Maps pentru utilizatorii lor — o interfață cu harta familiară, combinată cu date locale și imagini actualizate. Acest lucru permite utilizatorilor conectarea, explorarea, partajarea și accesul nelimitat la informații despre ceea ce este în jurul lor.

Google Maps API SOLUȚII MOBILE

google_premier-01